HOTELLITASON MAJOITUSTA
METSÄSVIITIN RAUHASSA
JOROISISSA

Kesällä 2024 avaa ovensa uudenlainen majoituskokemus, Bomila Metsäsviitit, Joroisten sydämessä. Yhdeksän ylellistä metsäsviittiämme tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden yhdistää laadukkaaseen majoitukseen luonnon rauhaa, golfia ja muita elämyksiä.

Varaa metsäsviitti

Tasokasta majoitusta metsäsviitissä golfkentän äärellä

Aivan Joroisten Kartanogolfin vieressä sijaitsevissa 24 m2:n metsäsviiteissämme rentoudut ja nautit olostasi. Jokaisessa mökissä on oleskelutilaa, käytännöllinen minikeittiö varusteineen, mukavat vuoteet sekä WC & suihku.

Lisätilaa tuo lasitettu terassi, josta avautuu näkymä rauhoittavaan golfkenttämaisemaan ja ympäröivään mäntymetsään. Valitse viihtyisä majoitusvaihtoehtomme ja anna luonnon lumota!

Lemmikkiystävällinen majoitus neljässä metsäsviitissä

Ymmärrämme, että lemmikit ovat perheenjäseniä, ja siksi myös karvaiset kaverinne ovat meille tervetulleita. Neljässä lemmikkiystävällisessä sviitissämme voitte yhdessä nauttia alueen tarjoamista virkistäytymismahdollisuuksista ja rentoutumisesta oman sviitin rauhassa.

9 KPL  |  METSÄSVIITTI

Tasokkaista ja yksityisistä metsäsviiteistä on esteettömät näkymät ympäröivään luontoon. Erilliset rakennukset tarjoavat ainutlaatuista rauhaa vuoden ympäri.

Mukavuudet ja varustelu

• 2 sänkyä (sis. vuodevaatteet ja lakanat)
• WC & suihku (sis. shampoot ja saippuat)
• Minikeittiö astioineen ja välineineen
• Pöytä ja tuolit
• Lasitettu terassi

Varaa metsäsviitti

Luonto ja aktiivinen elämäntapa käsi kädessä

Bomila sijaitsee ainutlaatuisessa paikassa, jossa luonnon kauneus ja aktiiviset harrastukset kohtaavat ympäri vuoden. Vieressämme sijaitsevan Kotkatharjun ulkoilualueen laajat harrastusmahdollisuudet tarjoavat jokaiselle jotakin – patikoijille, maastopyöräilyn harrastajille ja luonnon rauhaa etsiville. Lisämaksusta voimme järjestää aamiaisen, lounaan sekä golfkierroksen Kartanogolfissa, josta löytyy myös minigolfrata.

Bomila Forest Suites – majoituksen uusi ulottuvuus

Olitpa Savon seudulla sitten sukuloimassa, nauttimassa alueen rikkaasta liikunta- ja kulttuuritarjonnasta, työkomennuksella tai ihan vain ohikulkumatkalla, Bomila Forest Suites tarjoaa ihanteellisen ympäristön levähdys- ja virkistyspaikaksi.

Lämpimästi "tervetulloo" nauttimaan Bomila Resortin vieraanvaraisuudesta ja savolaisesta lupsakkuudesta!