Luontoa, kulttuuria ja liikuntaa
tai ihan vain oleilua

Bomila tarjoaa vierailleen mieleenpainuvia hetkiä ja mukavaa oloa Joroisten kauniissa maisemissa. Jos etsit luontoelämyksiä, nautit kulttuurista tai haluat viihtyä lempilajisi parissa, meillä on tarjolla jotakin jokaiseen makuun.

Golfelämyksiä Kartanogolfissa

Kartanogolf toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi kokemaan pelin iloa ja aitoa Joroisten yhteishenkeä. Tule nauttimaan kauniista golfkentästämme ja viettämään unohtumattomia hetkiä pelin parissa. Kartanogolf tarjoaa sekä kokeneille pelaajille että aloittelijoille sopivia haasteita upeissa maisemissa.

Kartanogolf

Kulttuuria ja historiaa Karhulahden kotiseutumuseossa

Karhulahden kotiseutumuseo vie sinut matkalle menneisyyteen, 1920-luvun tunnelmaan. Kesäisin museossa järjestetään opastuksia, ja pihapiirissä voi tavata myös erilaisia eläimiä. Tutustu paikalliseen kulttuuriin ja historiaan viehättävässä ympäristössä!

Karhulahden Kotiseutumuseo

Kotkatharjun ulkoilualue – luonnon kauneutta ja aktiviteetteja

Kotkatharjun ulkoilualueella voit nauttia Joroisten kunnan tarjoamista monipuolisista palveluista. Tutustu alueen viehättäviin ulkoilureitteihin, kuten Kanavan harjupolkuun, Kotkanpolkuun tai Kangasvuokon kuiskaukseen. Kuntoile 150 askelen kuntoportaissa, pelaa frisbeegolfia tai nauti makkaranpaistosta alueen laavuilla. Kotkatharjun luonto tarjoaa upeat puitteet sekä rentoutumiseen että aktiiviseen ulkoiluun.

Kotkatharju

Vuoden 2024 tapahtumia Joroisissa

Finntriathlon – suomalaisen triathlonin sydämessä

Finntriathlon, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1983, järjestetään jälleen Joroisissa 12.–13.7.2024. Tule kokemaan triathlonin jännitys ja kannustamaan urheilijoita ainutlaatuisessa tapahtumassa!

Joroisten Musiikkipäivät – kulttuuria kirkoissa ja kartanoissa

Joroisten Musiikkipäivät, jotka ovat elävöittäneet aluetta jo vuodesta 1977, tarjoavat monipuolisen kattauksen musiikkia historiallisten kartanoiden miljöissä. Tänä vuonna Kartanogolfin kesäterassilla esiintyy Johanna Försti Quintet 23.7.2024 klo 19. Luvassa unohtumattomia musiikkielämyksiä.

Mitä muuta Joroisissa?

Visit Joroisten tapahtumakalenterista löydät myös muut mielenkiintoiset tapahtumat. Jiähä joutessas Jorosii!

Tule Bomila Resortiin ja koe kaikki nämä aktiviteetit sekä paljon muuta! Tarjoamme monipuolisia elämyksiä, jotka tekevät lomastasi tai vierailustasi Joroisissa ikimuistoisen.