Ravintola Kesäkartano on Bomila metsäsviittien herkkukeidas

Aloita täydellinen kesäpäiväsi Kartanogolfin ravintola Kesäkartanon herkullisella aamiaisella tai kokkaa itse aamiainen metsäsviitin minikeittiössä. 

Golfarin aamiainen katettuna kesäisin Kesäkartanossa

Nauti golfaajan päivän aloitus aamiaisella Kartanogolfin ravintola Kesäkartanossa klo 7 alkaen. Tarjoamme monipuolisen aamiaisen, joka sisältää kaiken tarvittavan energiseen päivään. Halutessasi voit tilata aamiaisen suoraan metsäsviittiisi ja nauttia sen terassilla kauniiden luontonäkymien kera. 

Aamiainen varattavissa majoitusvarauksen yhteydessä.

Tee se itse -aamiainen metsäsviitin minikeittiössä

Haluatko nauttia aamiaisen oman metsäsviittisi rauhassa? Metsäsviittien minikeittiössä valmistat aamiaisen juuri niin kuin itse haluat. Tuoreita aineksia voit hankkia Joroisten S-marketista tai Jari-Pekan liikenneasemalta, joka on avoinna ympäri vuorokauden. Myös Kartanogolfilta on saatavilla pikkutarvikkeita oman aamiaisen loihtimiseen.

Ravintola Kesäkartano – makuelämyksiä golfkentän äärellä

Ravintola Kesäkartano tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä suoraan Joroisten Kartanogolfin sydämestä. Meillä voit nauttia päivittäin vaihtuvan maukkaan lounaan, johon kuuluu runsas salaattipöytä, tuoreet leivät ja jälkiruokakahvi. Älä missaa mahdollisuutta tutustua myös herkullisiin à la carte -annoksiimme Club Menusta.

Kesäkartanon viihtyisässä ympäristössä voit virkistäytyä myös pelikierroksen jälkeen tai kokoontua ystävien ja perheen kanssa nauttimaan laadukkaista ruokaelämyksistä.

Toteutamme myös toiveittesi juhlat

Tervetuloa Bomila metsäsviittiin juhlimaan kaksin tai vaikka koko suvun voimalla. Ravintola Kesäkartano toteuttaa toiveittenne mukaiset juhlat ruokineen ja juomineen. Viihtyisä ravintola rauhallisessa ympäristössä on oiva paikka viettää tärkeitä tapahtumia. 

Varaa paikkasi nautintojen äärelle! Bomila metsäsviitit kutsuvat viihtymään, olitpa sitten golfaamassa, työmatkalla, tutkimassa alueen luontoa tai vain etsimässä täydellistä paikkaa rentoutumiseen.